Воспаленија и болки

• 35% од пациентите пријавиле силна болка (8 до 10).
• 65% изјавиле дека нивното здравје е многу лошо и слабо.
• 65% веќе примиле терапија за болка, од нив 11% биле третирани и
• 57% делумно.
• 47% од пациентите изјавиле дека болката влијаела на спиењето, а половина од нив
не можеле воопшто да спијат од болка.
• Во 72,5%, болката предизвикала непријатност и 15% депресија.
• 50% од пациентите биле ограничени во вршење на дневните активности заради
болка, 42,5% делумно биле ограничени (само 7,5% немале влијание), 30% кажале
дека оваа здравствена состојба имала големо влијание врз нивниот социјален живот.
• Анализа по примена на биоинформатичките терапии и локално на местото на болка и
воспаление покажаа намалување на болката за 51,37%  3 по минути користење на препаратот

inflammation and pain

 

Ниво на болка – 100 Пациенти

Третирани со Биоинформатички препарат Воспаленија и болкиlevel of pain

Кон Продукт

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Select your currency
MKD Македонски денар
error: Content is protected !!