Биоинформатички Комплекс “Вирусни Инфекции и Воспаленија”

1,250.00ден

За останатите терапии контактирате го Центарот за Биоинформатика

Третман за вирусни инфекции / ЦЕНА: 8800МКД
Третман за комплексни вирусни инфекции/ ЦЕНА: 26000МКД

Select your currency
MKD Македонски денар
error: Content is protected !!