Микропроцесори Воспаленија и болки на `рбет

3,000.00ден

Комбинација на клеточни сигнали за регенерација на пршленските тела и нервите оштетени или воспалени при состојби на дископатија, лумбоишиалгија, спондилоза.

Категорија:
Select your currency
MKD Македонски денар
error: Content is protected !!