Гонартроза

Станува збор за микропроцесори со софтверски програми за регенерација на зглобот и ‘рскавицата на колената што се носат на кожата во пределот на овој зглоб. Овие мобилни упатства, како резултат на нивното континуирано дејствување, обезбедуваат безболна состојба, нема оток и можност за нормално функционирање на корисникот.

gonartrosis
Кон Продукт

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Select your currency
MKD Македонски денар
error: Content is protected !!