Контакт

Адреса

Центар за биоинформатика

Адреса: Тодор Александров бр. 111

СРЕДНО ВОДНО

(После втроиот паркинг во комплексот на „Црвен крст Даре Бомбол“ над „Жичарта“)

Телефон за закажување:
+389 78 364 499

Телефон за нарачка:
+389 78 396 486

 

contact@bioinformatika.mk

Контакт форма
Работно Време

  • Понеделник: 09:00 – 17:00
  • Вторник: 09:00 – 17:00
  • Среда: 09:00 – 17:00
  • Четврток: 09:00 – 17:00
  • Петок: 09:00 – 17:00