Нарачки извршени пред 12 часот (локално време) GMT + 1 ќе ги добиете на вашата адреса за 1-2 работни дена.
За нарачките направени после 12 часот ќе биде потребен уште еден работен ден.

Вашата кошничка моментално е празна.

Врати се во продавницата

error: Content is protected !!